Hur funkar det?


Exempel 1: hunden behöver komma till frisören och man känner att det inte finns tid för det Då passar denna tjänst perfekt för er för ni bokar in oss och vi hämtar upp hunden och kör den till frisören


Exempel 2: Er hund går på hunddagis och ni upptäcker att det kört ihop sig på em och ni har svårt att hinna med att hämta hunden. Då ringer ni helt enkelt oss och vi löser hämtningen åt er.


Exempel 3: Behöver ert husdjur komma till veterinären , men ni ligger sjuk hemma så kan jag köra till veterinären och hjälpa er med det ni behöver hjälp hos veterinären. Ni behöver inte ens följa med  


Det är bara fantasin som kan sätta stopp på vart vi kan transportera ditt husdjur 


Vår bil är speciellt inredd för att transportera ditt husdjur. Vid kyla så har djuren det riktigt skönt och varmt i bilen och vid värme ute så åker djuren i en svalkande kyla tack vare vår specialinköpte klimatsystem.


Ni möts alltid av ett säkert tänkande och bra service.


En av fördelarna med djurtaxi är att vi blir inte avskräckta om djuren smutsar ner och släpper hår. Vi är dock noga med hygienen så bilen städas dagligen.
Det kan vara svårt att få tag i en vanlig taxi som tar med sig djur pga allergirisken. Detsamma gäller hyrbilar! 


Vi har god lokalkännedom, lång erfarenhet av bilkörning och mycket god hand med djur! Era husdjur åker tryggt och säkert med oss!

Copyright © 2020 Husdjurstaxi